Autószállítás külföldre

Nemzetközi autószállítás és belföldi autószállítás szolgáltatásunk gyors, precíz és szakszerű. Gyakorlatilag az egész Európai Unió területére szervezünk fuvarokat. Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is rendszeresen szállítunk legyen az akár bármilyen súlyú személygépjármű és/vagy kistehergépjármű.

Autószállítás külföldre - Tréler

 

Legfőbb célországaink: Csehország, Ausztria, Horvátország, Olaszország, Németország, Svájc, Franciaország, Belgium és Hollandia.

Külföldön vásárolt autóját problémamentesen, gyorsan és olcsón haza tudjuk hozni, akár egyszerre többet is. Cégünk igen magas színvonalú nemzetközi szállítmánybiztosítással rendelkezik, melynek köszönhetően szakszerűen és biztonságosan tudjuk szállítani az akár nagyobb értékű gépjárműveket is.

Autószállítás külföldre

 0-1000 km1001-2000 km2000 km felett
1 db160 Ft145 Ft130 Ft
2 db145 Ft135 Ft125 Ft
3 db130 Ft125 Ft110 Ft
4 db120 Ft115 Ft105 Ft
5 db115 Ft100 Ft90 Ft
5 db felettegyéni áregyéni áregyéni ár

A táblázatban feltüntetett áraink az áfa-t nem tartalmazzák!

Rendszeres megbízóink számára egyéni fuvarkalkulációval tudunk szolgálni.


Nemzetközi autószállítás és belföldi autószállítás szolgáltatásunk gyors, precíz és szakszerű. Gyakorlatilag az egész Európai Unió területére szervezünk fuvarokat.Gyűjtő fuvarozás
keretein belül nagyon kedvező árú visszfuvar szolgáltatásunkat tudjuk kínálni. Amennyiben Önnek nem azonnal kell egy vagy több gépjárművet hazaszállítania, akkor ez a szolgáltatásunk az egyik legkedvezőbb választás az Ön számára.

Visszfuvar esetén egységesen megszabott áron szállítunk. Amennyiben érdekli ez a szolgáltatásunk kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy pontos információval szolgálhassunk.