Rólunk

Folyamatos segítség, olcsó árak, szakértelem és megbízhatóság jellemzi autómentés, autószállítás és nehézgépszállítás szolgáltatásainkat.

 

Folyamatos segítség, olcsó árak, szakértelem és megbízhatóság jellemzi autómentés, autószállítás és nehézgépszállítás szolgáltatásainkat.Cégünk kifejezetten gépjárművek, gépek és nehézgépek belföldi és külföldi szállítására, illetve mentésére specializálódott. Szolgáltatásaink a következő területekre terjednek ki: autószállítás külföldről és külföldre, autók szállítása belföldön, azonnali autómentés, autómentés külföldről, gépszállítás és nehézgépszállítás.

Mivel szállítási és autómentési szolgáltatásaink több éve itthon és külföldön is igénybe vehetőek munkatársaink már nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek az autómentés, a gépjárműszállítás és a nehézgépszállítás terén egyaránt, cégünk pedig 100 000 Eurós CMR rakománybiztosítással garantálja a ránk bízott szállítmányok tökéletes biztonságát.

Vállalunk külföldre, vagy akár külföldről történő gépjárműszállítást is. Nevünkből adódóan az Európai Unió csaknem egész területére olcsó, megbízható, pontos fuvart és visszfuvart kínálunk, mivel gyűjtő fuvarozást is vállalunk. Autószállítás és nehézgépszállítás szolgáltatásunk a következő országok területén vehető igénybe: Csehország, Ausztria, Horvátország, Olaszország, Németország, Svájc, Franciaország, Belgium és Hollandia.

Továbbá rendelkezésére állunk építkezésekre, felújításokra, útépítésekre történő munkagépek, földmunkagépek, ipari gépek, targonca, bobcat, kisgépek szállításában is.

Cégünk azonnali tréleres autómentést is vállal, melyben megbízható, gyors, szakszerű és – partnereink visszajelzése szerint is – kedvező árú szolgáltatást nyújtunk megbízóink számára. A hét minden napján, időjárástól és évszaktól függetlenül, 0-24 óráig, azaz egész nap állunk rendelkezésükre.

Kérjen ajánlatot belföldi, vagy külföldi autó- és gépszállítás esetén!

 

Ne feledje! Szolgáltatásaink a következők: